Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl gulerødderne og begge slags kartofler, og skær dem i tern. Kog rodfrugterne i letsaltet vand, til de er helt møre. Hæld vandet fra, og mos grønsagerne med en kartoffelmoser eller gaffel. Tilsæt rosmarin, muskatnød, fløde, salt og peber, og mos det hele godt.
  2. Skær porrerne i tynde skiver. Steg dem på panden i smør over svag varme i ca. 10 min., eller til de er brune og lækre. Krydr med salt og peber.
  3. Lun flæskestegen, og server den med gulerodsmosen, de ristede porrer og brød.
Tips!
Undlad at bruge en stavblender, når du laver mos, da der så er risiko for, at mosen bliver ’lang’.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it