Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Disse herlige, sprøde fladbrød er ideelle som tilbehør til en aperitif.
Fladbrød med squash
(4 brød)
25 g gær
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
2½ dl vand
6-7 dl hvedemel
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren i en skål, og tilsæt salt og olivenolie. Varm vandet op til 37 gr., og hæld det over gæren, rør, til gæren er opløst. Tilsæt mel, og ælt til en smidig dej. Lad dejen hæve tildækket i 30 min.
  2. Tænd for ovnen på 225 gr. Drys køkkenbordet med mel. Del dejen i fire dele, og rul hvert stykke ud til en aflang plade. Pensl med lidt olie, og læg squashskiverne på. Pensl squashskiverne med olie, og drys med lidt salt. Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir – brug en spatel til at flytte dem med. Bag brødene midt i ovnen ca. 10-12 min., indtil de har fået lidt farve.
Velbekomme!
Foto: Ulrika Ekblom og Linea Press Assistent: Åsa Berger / Opskrift: Liselotte Forslin
Annonce
Pin it