Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

FiskSupper
Du kan koge muslinger og skære fisken ud om formiddagen. Bare du opbevarer det i køleskabet. Gør også alle grønsagerne klar, så er suppen hurtigt lavet.
Sådan gør du:
  1. Skrub og skyl muslingerne under rindende koldt vand. De muslinger, der ikke er lukkede, bankes let mod køkkenbordet. Lukker de sig ikke, skal de kasseres. Kom 1 dl vand i en gryde med tætsluttende låg, og bring den i kog. Kom muslingerne i, og læg låget på. Kog muslingerne 5-6 min. De muslinger, der ikke har åbnet sig, skal kasseres. Si muslingelagen gennem et kaffefilter, og gem det. Pil de fleste muslinger ud af skallerne. Gem nogle i skaller til pynt. Stil muslingerne og kogelagen tildækket i køleskab.
  2. Skær fisken i mundrette firkanter, og drys dem med lidt salt. Stil fisken tildækket i køleskab.
  3. Rens porren grundigt under koldt vand, og skær den i ringe. Skær gulerødderne og fenniklerne i tern. Svits grønsagerne i smør, uden at de tager særlig farve. Tilsæt øl, suppe, muslingelage, tomater og hvidløg. Kog suppen ca. 10 min. Tilsæt fisk og muslinger. Lad kun suppen småsimre et par min. Smag til med salt og peber. Server straks.
  4. Når du starter på aIolien, er det vigtigt, at både redskaber og ingredienser har stuetemperatur, ellers vil den skille under tilberedningen. Du kan også købe aIoli på glas.
  5. Rør æggeblommer, citronsaft og salt sammen, til det er sejt, tilsæt hvidløg. Tilsæt lidt olie ad gangen, mens der piskes med et piskeris eller en håndmikser. Det er vigtigt ikke at tilsætte for meget olie, specielt i starten.
  6. Smag aïolien til med salt og peber og evt. ekstra citronsaft. Server aïolien til suppen sammen med ristede skiver af flute.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it