Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Hjemmerørte fiskefrikadeller bliver ekstra lækre, når de som her tilsættes purløg.
Sådan gør du:
  1. Skær fisken i mindre tern. Kom fisken i en foodprocessor. Bland fisken med salt, til det er jævnt. Kom purløg, æg, hvedemel, mælk og peber i. Bland igen.
  2. Form farsen til frikadeller. Steg dem i olie og smør på en pande.
  3. Skyl og afdryp spinaten. Skær melonkødet i tern. Halver cherrytomaterne. Bland spinat, melon og tomater. Dryp med sammenpisket citronsaft, olie, salt og peber. Server salaten til fiskefrikadellerne sammen med rugbrød og evt. remouladesauce.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it