Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Form farsen til frikadeller, og steg dem i en blanding af olie og smør på en pande. Server dem med citronbåde.
  2. Rens og kog kartoflerne. Afdryp dem i en sigte.
  3. Steg baconternene gyldne på en pande. Hæld fedtet fra undtagen 1 spsk. Vend kartoflerne i. Smag til med eddike, hvis du vil have kartoflerne lidt syrlige ellers bare med salt og peber. Pynt med ramsløg eller forårsløg.
  4. Server fiskefrikadellerne med bacon-kartoflerne og grønsagsstænger.
Tips!
Rør evt. et æg i den købte fiskefars, så får du mere luftige fiskefrikadeller.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it