Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olien op i en gryde. frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Rør mayonnaisen med citronskal, citronsaft, hakket pickles og hvidløg. smag til med salt og peber. server fisken på rugbrød med lidt remoulade, citronbåde og dild. server ekstra remoulade i en skål, så folk selv kan dosere.
Velbekomme!
Foto: MikkeL AdsbøL/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it