Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Begynd med kartoflerne. Skræl dem, og skær dem i både. Kom dem i et rent viskestykke, og dup dem tørre. Fordel dem i en bradepande, og vend olien og oregano rundt i dem. Stil kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 50 min., til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt.
  2. Skær fisken i ca. 3x2 cm tern. Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, hvedemel, salt og peber i en anden tallerken. Dyp først fisketernene i æggeblandingen og herefter i raspen. Varm 2 cm fritureolie op i en gryde. Kom fisketernene i olien, og steg dem, til de er gyldne. Tag fisken op med en hulske, og læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  3. Rør mayonnaise, cremefraiche, citronskal, hvidløg og evt. dild sammen. Smag til med salt og peber.
Tips!
Sådan frituresteger du fisken: Varm fritureolien op i en gryde, 2-3 cm er nok. Det skal være så varmt, at et franskbrødsstykke bliver gyldent på et minuts tid. Frituresteg fisketernene, til de er sprøde og gyldne. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle. Hav altid et tungt grydelåg klar, hvis du skulle være så uheldig, at der går ild i olien. Læg låget over. Sluk for gryden og emhætten. Sprøjt aldrig vand på brændende friture.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it