Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sigt hjortetaksalt sammen med mel, og tilsæt de øvrige ingredienser. Arbejd det sammen til en ensartet dej.
  2. Sæt dejen på køl en time og rul den ud i en firkant på 1 cm’s tykkelse. Pensl dejen med æggehvide og drys med perlesukker og hakkede nødder, blandet med revet citronskal. Skær dejen ud i små rektangler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.Bag dem 8-10 min. i en 200 °C forvarmet ovn (varmluft 180 °C).
Tips!
Læg ikke julesmåkagerne ned i en kagedåse, før de er helt afkølede. Læg eventuelt et stykke sølvpapir mellem kagedåsen og låget, så det slutter helt tæt. Og læg eventuelt et par sukkerknalder ned i kagedåsen, da de suger fugten til sig.
Velbekomme!
Foto: OMA / Opskrift: OMA
Annonce
Pin it