Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær 8 runde stykker dej ud, ca. 12 cm i diameter. Pensl dejstykkerne på begge sider, og læg dem sammen to og to.
  2. Pres dem ned i en muffinsform, eller fold dem ned over et glas, der vender på hovedet, så du får 4 pæne kurve. Lav evt. en ekstra, da de er ret porøse. Stil dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 180 gr. i ca. 4 min., eller til de sprøde og gyldne.
  3. Varm smørret i en mindre gryde, drys med mel, og lad det stege lidt med.
  4. Hæld suppen på, og pisk i saucen, så den koger op og er jævn. Hæld fløden på, og pisk i saucen, til den er kogt op.
  5. Skær kyllingekødet i tern, og kog dem i saucen i 3 min. Knæk nederste del af aspargesene, og skær dem i skrå skiver.
  6. Kom dem i saucen, lad det hele koge i ca. 2 min., eller til kyllingekødet er gennemkogt. Hak dilden, og tilsæt den sammen med salt og peber.
  7. Fyld de sprøde kurve lige inden servering, og pynt evt. med dild.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it