Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Her får du opskriften på et brag af en festlig islagkage, som slet ikke er svær at lave, da der bruges god købeis og færdige lagkagebunde.
Sådan gør du:
  1. For 3 springforme (22 cm i diameter) med plastfilm. Læg en lagkagebund i hver.
  2. Rør vaniljeisen med tern af blød nougat, og fordel det i den ene bund. Dæk til, og frys den ned.
  3. Bland chokoladeisen med hakket chokolade, og fordel den over den næste bund. Dæk til, og frys den ned.
  4. Kom hindbærisen over den sidste bund. Dæk til, og frys den ned.
  5. Efter 4 timer kan du lægge de tre bunde over hinanden. Her har vi placeret hindbærsorbeten i midten.
  6. Pisk fløden til skum. Pisk hviden til skum, og pisk sukkeret ind i hviden. Vend flødeskummet i. Fordel massen over isen, så den er helt dækket. Stil islagkagen i fryseren 3-4 timer.
  7. Tag kagen ud af fryseren, 20 min. før den skal serveres. Skær kagen i lagkagestykker, og server med flødeskum og hindbærsauce til.
Tips!
Hvis du kun har én springform, kan du lave én bund klar ad gangen, pakke den i en fryseegnet plasticpose og lægge den i fryseren.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it