Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fersken-fragilité
(10 personer)
Sværhedsgrad: Svær
Tidsforbrug: 2 timer, heraf arbejdstid: 1 time og 15 min.
200 g flormelis
Creme:
100 g flormelis
Desuden:
2 spsk. citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kom nødderne i en bradepande, og rist dem 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Kom nødderne i et rent klæde, og gnid skallerne af. Hak nødderne gennem en persillekværn eller i en foodprocessor, de skal ikke males helt til pulver.
  2. Lav en bageform af bagepapir, ca. 20 x 40 cm. Pensl formen med smør og drys med mel.
  3. Pisk æggehviderne stive. Pisk halvdelen af flormelisen i. Vend resten af flormelis og nødder i. Kom dejen i formen, og bag den ved 150 gr. på midterste ovnribbe i ca. 45 min.
  4. Afkøl kagen, og vend den ud på et stykke bagepapir. Fjern forsigtigt papirformen, og skær kagen i 2 halve.
  5. Pisk fløde, æggeblommer, flormelis og vaniljesukker sammen. Udrør majsstivelsen heri. Varm op til kogepunktet under omrøring.
  6. Afkøl cremen. Rør i den flere gange undervejs.
  7. Pisk smørret igennem til mayonnaisekonsistens. Pisk cremen i smørret.
  8. Skræl fersknerne, og skær dem i små tern. Dryp dem med citronsaft. Vend ferskenternene i cremen.
  9. Fordel cremen på halvdelen af kagebunden. Læg den anden halvdel over. Sæt kagen på køl eller i fryseren en times tid, så er den nemmere at skære ud.
  10. Servér med hindbærsirup eller coulis
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it