Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog sukker, vand og appelsinsaft sammen 3-4 min. Tag gryden fra varmen, og køl sukkerblandingen af.
  2. Kom frugtkødet i en foodprocessor eller blender, og miks det til puré sammen med sukkerblandingen. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Vend det i frugtblandingen.
  3. Har du en ismaskine, bruger du den, ellers kommer du ismassen i en fryseegnet beholder. Frys isen i 2 timer. Kom isen i en foodprocessor, og miks den jævn. Frys isen mindst 4 timer.
Tips!
Vil du lave ispinde, skal du blot udelade æggehviderne, da sorbeten så får en mere hård konsistens.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it