Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud med sukkeret i en skål. Rør citronskal, mælk og æg i. Smuldr smørret i halvdelen af hvedemelet, og rør det i. Tag dejen ud på bordet, og ælt med resten af melet. Lad dejen hæve et ikke for varmt sted i ca. 3 timer.
  2. Pisk æggeblommer, majsstivelse, mælk, sukker og vaniljesukker sammen i en gryde. Varm det op, og kog det igennem ganske kort under piskning. Pisk smørret i. Kom cremen i en skål, og køl den helt
  3. Rul dejen ud, ca. 1½ cm tyk, og skær den ud i 20 firkanter. Læg 1 tsk. creme og 1 tsk. syltetøj på hvert stykke. Saml dejen omkring fyldet. Pensl sammenføjningerne med sammenpisket æg, og sæt bollerne med sammenføjningerne nedad på pladen. Lad bollerne efterhæve 15 min.
  4. Pensl bollerne med æg, og bag dem 15-18 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Rør glasuren sammen, og smør den på de afkølede boller.
Velbekomme!
Annonce
Pin it