Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en lille gryde, og hæld mælken på. Opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt salt, sukker og hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen grundigt igennem på et meldrysset bord.
  2. Læg dejen tilbage i skålen, og dæk den med køkkenfilm. Lad dejen hæve i ca. 1 time et lunt sted.
  3. Kom alle ingredienserne til fyldet i en skål, og rør det godt sammen.
  4. Rul dejen ud i en tyk pølse, og skær 12 lige store stykker dej af den. Rul dejklumperne til boller, og pres dem flade. Fordel fyldet på bollerne, pak dejen godt omkring fyldet. Læg bollerne med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med æg.
  5. Bag fastelavnsbollerne midt i en 200 gr. varm ovn i ca. 12 min., eller til de virker gennembagte og er lysebrune.
  6. Rør glasuren sammen, og pynt bollerne med den.
Tips!
Fyldet kan varieres med vaniljecreme, marcipan eller syltetøj.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk