Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

En klassiker med hjemmelavet leverpostej under saltkødet.
Sådan gør du:
  1. Hak lever, spæk og løg i foodprocessoren eller få slagteren til at hakke en blanding til dig.
  2. Smelt smørret i en gryde. Rør melet i. Kom lidt mælk i ad gangen under omrøring. Kog jævningen sammen 3-4 min. under omrøring. Rør levermassen i, tilsæt krydderierne, og rør æggene i.
  3. Smør et par aluforme eller brødforme. Kom levermassen i, og bag leverpostejen i ovnen ved 175 gr. på nederste ovnribbe i ca. 1 1/2 time.
  4. Smør leverpostejen på brødet, og læg saltkød over. Pynt med hakket sky, karse og løgringe.
Velbekomme!
Annonce
Pin it