Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Dessertlagkage med kaffe og kaluha - god til kaffen.
Dessertlagkage med kaffe og kaluha
10-12 personer
Dessertlagkage med kaffe og kaluha
4 æg
125 g sukker
100 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 dl kaffe
Kaffecreme:
2-3 spsk. pulverkaffe
Glasur:
3-4 dl flormelis
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Lagkagebunde: Pisk æg og sukker i ca. 10 min., til det bliver stift. Bland mel og bagepulver, sigt det og vend det forsigtigt i æggemassen. Hæld dejen i tre smurte lagkageforme.
  2. Bag i ca. 15 min. i en 175 grader varm ovn. Afkøl kagebundene på en bagerist.
  3. Kaffecreme: Rør piskefløde sammen med kaffepulver, og lad det trække i ca. 1 time. Bland med 4 dl piskefløde, og pisk til skum. Smag til med flormelis, og vend hakkede valnødder i.
  4. Læg en bund på et kagefad. Stænk bunden med en blanding af kaffe og kaluha. Læg halvdelen af kaffecremen oven på, stænk endnu en lagkagebund, herefter nyt lag creme og slut af med en lagkagebund øverst. Stænk med den sidste kaffe og kaluha.
  5. Rør flormelis og kaffe til en tyktflydende konsistens. Smør et jævnt lag på toppen af lagkagen, og pynt med valnødder.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin og Katrine Klinken
Annonce
Pin it