Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist de smuttede mandler på en tør slip let-pande 2-3 min. De skal ikke tage farve, og der skal vendes rundt i dem hele tiden med en spatel. Kom de varme mandler og sukker i en foodprocessor, og mix det meget fint. Tilsæt æggehviderne, og mix igen, til massen er ensartet. Riv marcipanen på råkostjernet, og kom den i mandelmassen. Mix igen. Lad dejen stå tildækket i køleskab, til den er helt kold. Det tager 2-3 timer.
  2. Drys bordet med flormelis. Tril dejen i pølser, som du skærer i længderne 8, 12, 16, 20, 24, 28 og 32 cm. Tryk dem, så de får form som tagrygge. Saml pølserne til ringe. Stil ringene på bagepapir på 1-2 bageplader, alt efter hvor stor en ovn du har. Stil bagepladen oven i en anden bageplade. Bag kransekageringene ved 225 gr. ca. 10 min. på midterste ovnribbe. Afkøl dem på en rist på bagepapiret. Lad ringene afkøle helt.
  3. Pisk flormelis med pasteuriseret æggehvide og eddike. Det skal være tyktflydende og sejt. Kom det i en kagesprøjte. Sprøjt det på ringene i zigzagmønster. Lad det størkne.
  4. Stil ringene oven på hinanden.
Tips!
Pynt evt. med knallerter og flag.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it