Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sprøjt kransekagemassen ud i cirkler på 4-5 cm på bagepapir. Kom en nød oven i hver. Stil bagepladen oven på en anden bageplade.
  2. Bag kagerne ved 225 gr. i 6-8 min.
  3. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Smør chokolade på kagebundene med en ske. Stil kagerne med chokoladen nedad på husholdningsplastfilm. Fordel resten af chokoladen over kagerne i striber med en gaffel. Lad chokoladen stivne, evt. i køleskab.
Tips!
Du kan vælge at pynte ka - gerne med glasurstriber i stedet for chokolade, det er en hurtigere løsning. Lav i så fald halvdelen af glasurportionen fra kransekagen.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it