Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rul dejen ud i pølser af 4 cm’s tykkelse. Rul eller tryk dem flade. Skær i 8 cm lange stykker. Fordel stykker af nougat på midten. Saml dejen omkring nougaten. Tryk stykkerne, så de får form som tagrygge. Pensl med sammenpiskede æggeblommer og vand.
  2. Bag kransekagestykkerne ved 200 gr. i ca. 15 min. Stil dem i køleskab tildækket en times tid.
  3. Smelt chokoladen. Pensl kagebundene med chokolade. Stil dem med chokoladesiden nedad på husholdningsfilm. Kom resten af chokoladen i en sprøjtepose med lille tylle. Fordel det over kagerne i zigzagmønster. Lad chokoladen stivne, evt. i køleskab.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it