Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Hvis den ikke kun skal stå på sild, laks og æg til påskefrokosten, så kan vi anbefale denne lækre culottesteg med marineret forårsgrønt og kold krydderurtesauce.
Culottesteg med marineret forårsgrønt og kold krydderurtesauce
4 personer
Culottesteg med marineret forårsgrønt og kold krydderurtesauce
Marinade:
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
Krydderurtesauce:
1 spsk. revet løg
Desuden:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rids fedtlaget på stegen, og krydr med salt og peber. Læg stegen på en rist over en bradepande. Brun stegen ved 225 gr. i 15 min. Skru ned til 160 gr., og steg yderligere ca. 45 min. Hvis du vil have det bedste resultat, så brug et digitalt stegetermometer, og stik det ind i kødets centrum. Når det viser 58-60 gr., er kødet rosa. Pak evt. stegen ind i alufolie, og lad den hvile lidt, inden du skærer den ud. Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødfibrene.
  2. Skær gulerødderne i stænger. Rens forårsløgene. Bræk den træede ende af aspargesene. Giv grønsagerne et opkog i letsaltet vand 3-4 min. Afdryp og afkøl dem i en sigte.
  3. Pisk ingredienserne til marinaden sammen. Vend grønsagerne heri. Grønsagerne kan serveres lune eller kolde.
  4. Rør alle ingredienser til den kolde sauce sammen undtagen fløden. Lad den trække i køleskab ca. 1 time. Pisk fløden til skum, og vend det i saucen lige inden servering.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it