Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pil rejerne, og gem både rejer og skaller. Hak løgene fint og sellerien i små tern. Hak hvidløg, og varm olien op i bunden af en gryde. kom løg og selleri i, og steg et par min. tilsæt hvidløg, og steg 1 min. kom skallerne fra rejerne i gryden, og steg dem sammen med fennikelfrø.
  2. Skær tomaterne i små tern, og tilsæt dem med persille, timian, hvidvin og bouillon. lad det koge i ca. 8 min., og hæld grydens indhold gennem en sigte. kasser skallerne, og bevar væden.
  3. Pisk fløde og majsstivelse sammen, og hæld det i grundsuppen sammen med flødeosten. bring suppen i kog under omrøring.
  4. Skær fenniklen i tynde skiver, og rist dem i smør på en pande. Pluk dilden fra hinanden, og drys den på. krydr med salt og peber. kom rejerne i suppen, og varm suppen forsigtigt op lige inden servering. Spis suppen med ristet fennikel og lunet flute.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it