Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Dejen stammer fra det berømte konditori La Glace, og den er både nem og god. Lav den, og læg den i formene dagen før, den skal bruges, så er det nemt at servere lune, nybagte konditorkager.
Cremelinser med bær
ca. 10 stk.
Mørdej:
2 tsk. vand
50 g sukker
150 g mel
Fyld:
2 dl mælk
1 spsk. maizena
50 g sukker
2 æg
Sådan gør du:
  1. Rør vand og æggeblomme sammen. Rør smør og sukker sammen, og dryp æggeblommen i under omrøring. Tilsæt mel og ælt dejen sammen. Lad den hvile køligt, inden den fordeles i passende forme. Kanterne skæres af.
  2. Pisk mælk, maizena, sukker, vanilje og æg sammen, og hæld det i linseformene. Bag de små kager ved 175 gr. i ca. 20 min., til de slipper formen, og cremen er stivnet. Lad dem blive helt kolde.
  3. Gør bærrene i stand, og pynt kagerne efter smag.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it