Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværkSøde sager og drikke
En fin gærdej og noget lækkert fyld er ingredienserne i denne klassiker fra mormors bagebog.
Sådan gør du:
  1. Gnid smør og mel sammen, bland med salt og sukker og tilsæt gærvæske og sammenpisket æg. Ælt dejen med let hånd, og lad den hæve ca. 1 time.
  2. Tag en tredjedel af dejen fra, og tryk den ud i bunden af en smurt springform (22 cm). Rul resten af dejen ud i ca. 22 x 45 cm. Bred cremen ud på dejen, og rul den ganske løst sammen. Skær forsigtigt pølsen i 7 tykke skiver med en meget skarp kniv, og læg dem oven på dejen i springformen, idet du trykker midten af hver snegl op i midten og stiller dem på snippen. Lad kagen hæve en times tid.
  3. Bag kagen ved 190 gr. i 25-30 min.
  4. Køl den af på en rist, og pynt med en tynd stribe glasur.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it