Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog fløden op med flækket vaniljestang og knækket kanelstang samt sukker. Afkøl blandingen, og si det.
  2. Kom æggeblommer og mælk i en gryde sammen med appelsinskal samt den siede fløde. Pisk majsstivelsen ud heri. Varm cremen langsomt op under omrøring, til den bobler. Lad den småboble 1 min.
  3. Fordel cremen i 4-6 skåle. Lad den køle af.
  4. Smelt sukkeret, til det er gyldent i en stålgryde. Kom vandet i, og kog det sammen til sukkeret er opløst. Hæld karamellen over cremen. Server, når karamellen er afkølet lidt.
Velbekomme!
Annonce
Pin it