Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tern. Varm olien på en sliplet pande, og steg kødet gyldent og gennemstegt. Kom salt og peber over.
  2. Kog vandet op. Kom couscousgrynene i, og tag gryden fra varmen. Lad grynene trække 5 min. Vend rundt i grynene et par gange undervejs med en gaffel. Lad grynene køle helt af. Skal det gå stærkt, kan du komme dem i en sigte og overbruse dem med koldt vand.
  3. Vend citronsaft, olivenolie, salt og peber i couscousgrynene. Skær tomater, agurk og peberfrugt i små tern, og vend dem i grynene. Bland godt skyllet og afdryppet salat i. Fordel kyllingetern over. Pynt med oliven og mynte.
Tips!
I stedet for kylling kan komme 300 g afdryppede grønlandske rejer over salaten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri

Skønt bagværk