Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
På årets sidste aften må der godt kæles lidt ekstra for maden, så overrask familie og venner med en lækker nytårsmiddag.
Sådan gør du:
  1. Kødet: 1. Krydr kødet med salt og friskværnet peber. Opvarm en pande, til den er glohed. Brun oksekoteletterne en ad gangen i 3-4 min. på hver side. 2. Tænd ovnen på 200 gr. Sæt kødet i ovnen i 15 min. Lad herefter kødet hvile tildækket, før det skæres i tynde skiver.
  2. Rodfrugtfritter: 1. Tænd ovnen på 200 gr. Rengør alle rodfrugter, og skær dem i stave. Læg alle grøntsagsstavene og hele hvidløgsfed på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Hak timianen, og drys den over rodfrugterne. Krydr med cayennepeber, salt og peber. 2. Bag rodfrugterne i den forvarmede ovn i 30-40 min., til rodfrugterne er møre og sprøde.
  3. Estragoncreme: Bland cremefraichen med sød sennep. Hak den friske estragon, og rør den i. Smag til med salt og peber. Lad cremen trække et par timer før servering.
  4. Bønnesalat: 1. Nip bønnerne. Kom dem i kogende vand, og kog dem i 3-4 min., til de er møre men stadig har bid. Kom dem i et dørslag, og afkøl dem med rindende koldt vand. Så bevarer de biddet og en smuk grøn farve. 2. Skyl persillen, og nip bladene fra stilkene. Skær løget i fine tynde ringe. Bland bønner med persilleblade og løgringe. Dryp trøffelolie udover, og krydr med salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Marie Melchior
Annonce
Pin it