Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Citronens syrlighed og aromatiske skal gør underværker i kager og desserter.
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i sukker og hvedemel. Saml det med æggeblommen. Lad dejen hvile tildækket i køleskab ca. 30 min.
  2. Fordel dejen i bunden af en form (20 x 20 cm) foret med bagepapir. Bag kagebunden ca. 10 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Tag den ud.
  3. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt citronskal, citronsaft og marcipan, og pisk igen, til det er blandet sammen. Bland de 2 spsk. hvedemel og salt, og rør det i. Fordel fyldet over kagebunden. Bag kagen ca. 30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen, og skær den ud i tern. Pynt med sigtet flormelis.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it