Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Lækre frisklavede citronpåskeæg med nougat.
Citronpåskeæg med nougat
12 stk.
Citronpåskeæg med nougat
Sådan gør du:
  1. Ælt marcipanen med citronskal. Del marcipanen i 12 kugler. Tryk kuglerne ud til cirkler. Del nougaten i 12 stykker, og form dem i æggefacon. Læg nougaten på marcipanstykkerne, og fold marcipanen omkring. Form dem til æg. Stil dem tildækket i køleskabet 1 times tid.
  2. Hak og smelt ⅔ af den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad. Rør resten af den hvide chokolade i, til den er smeltet. Farv chokoladen lysegul med levnedsmiddelfarve. Hold et æg ad gangen ind over chokoladen f.eks. på en gaffel. Overhæld den med chokolade. Læg dem på bagepapir, og lad chokoladen stivne.
Tips!
Du kan også lave lakridsæg. Byt den almindelige marcipan ud med lakridsmarcipan. Du kan lave dem med eller uden nougatfyld.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it