Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smør og mel, bland med sukker, og ælt dejen sammen med ægget. Alternativt køres alle ingredienserne sammen i foodprocessoren. Læg dejen køligt en times tid eller længere.
  2. Rul den ud i 2-3 mm’s tykkelse, stik den ud i runde kager af den ønskede størrelse, og flyt dem forsigtigt over på bagepapir. Prik med en gaffel, og bag kagerne ved 180 gr. i ca. 12 min., eller til kanten har fået lidt farve. Lad dem blive kolde, og gem dem i en tæt dåse, til de skal bruges.
  3. Rør cremen sammen efter anvisningen på pakningen, tilsæt fintrevet citronskal, og lad cremen trække mindst en time, gerne længere. Fordel cremen på halvdelen af kagerne ved hjælp af en sprøjtepose.
  4. Rør citronsaften til en tyk glasur med sigtet flormelis, bred den ud på den anden halvdel af kagerne, og lad den stivne. Læg herefter kagerne sammen, og server straks.
Tips!
Vil du pynte med kandiseret citronskal som på billedet, koger du fine strimler af citronskal i en lage af 4 spsk. sukker og 4 spsk. vand.
Velbekomme!
Annonce
Pin it