Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær tomaterne i halve, auberginerne i skiver og løgene i både. Bland grønsagerne i et fad smurt med olie. Fordel citronbådene over, og drys med timian. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
  2. Læg kyllingen på en rist over en bradepande. Dryp den med citronsaft og olivenolie rørt med hvidløg. Krydr med salt og peber. Drys rosmarin over.
  3. Stil kyllingefadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 1 1/4-1½ time. De sidste 30-40 min. stiller du grønsagsfadet ind i ovnen ved siden af kyllingen. Du kan også vælge at hælde fedtstoffet fra kyllingen efter en time og fordele grønsagerne omkring kyllingen. Herefter steger du retten yderligere 30 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it