Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hæld koldt vand på husblasen. Stænk bundene med hedvin. Riv skallen, og pres saften af citronen.
  2. Bland citron, yoghurt, fromage frais og sukker godt. Smelt husblasen, vent til den er fingervarm, og rør den i blandingen.
  3. Pisk fløden til skum. Når yoghurtcremen er let stivnet, vendes fløden i cremen, og den røres igennem.
  4. Den ene bund lægges i en springform, det meste af cremen øses over bunden, og formen slås let mod bordet, så massen fordeler sig. Den anden bund lægges ovenpå og trykkes let til. Overfladen dækkes med resten af cremen. Kagen stivner i løbet af 1-2 timer, det afhænger af temperaturen, og derefter kan kagen løsnes. Lidt flormelis sigtes over kagen, den stilles på et fad og pyntes med f.eks. citronmelisse.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri