Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smørret med sukker. Kom vaniljesukker, marcipan, citronsaft og -skal i.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det i sammen med mælk.
  3. Fordel dejen i en springform 22 cm i diameter foret med bagepapir. Bag kagen ca. 1 time ved 175 gr. på anden nederste ovnribbe. Stik et spid i kagen, hvis der hænger ubagt dej på, skal den bages lidt længere.
  4. Sigt flormelis over ved servering, og pynt evt. med citronskal.
Tips!
Du kan også udrøre en glasur af 3 dl flormelis med 2-3 spsk. citronsaft og smøre det på kagen.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it