Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
  2. Pisk æggeblommer og sukker godt, til det er cremet, og tilsæt den revne citronskal og det halve af citronsaften.
  3. Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Rør resten af citronsaften i. Lad denne masse køle af, til det er fingervarmt. Rør lidt af æggemassen i. Hæld nu blandingen i en tynd stråle i æggemassen, mens du rører.
  4. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Når æggeblandingen begynder at stivne lidt, det tager ikke særlig lang tid, vender du først de piskede æggehvider og derefter flødeskummet forsigtigt i. Hæld fromagen i en skål, og stil den i køleskabet et par timer. Pynt evt. med citronskal, flødeskum og blåbær.
Tips!
Hvis du er uheldig, at æggemassen bliver for stiv, inden du når at komme æggehvide og flødeskum i, så pisk den igennem med en håndmikser.

Sådan udbløder du husblas:
Kom rigeligt koldt vand i en skål. Læg et husblasblad ad gangen i vandet, ellers vil de nemt klistre sammen. Efter 10 min. ager du husblasbladene op af vandet med det vand, der hænger ved. Læg husblasbladene i en skål, som kan tåle arme, og lad husblassen smelte over vandbad eller evt. i mikroovn.

Sådan blander du fromagen
Rør halvdelen af citronsaften i den smeltede husblas, og når det er fingervarmt, rører du 2-3 spsk. af æggemassen i. Nu er massen klar til, at du rører den i resten af æggemassen i en tynd stråle.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it