Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Søde sager med syrlig smag er blandt klassikerne vi elsker. Her får du en lækker cheesecake med citron og hvid chokolade i herlig kombination.
Citroncheesecake med hvid chokolade
8 personer
Bund:
2 spsk. sukker
100 g smør
Fyld:
600 g flødeost
75 g sukker
4 æg
Pynt:
evt. 1 tsk. vaniljeessens
Sådan gør du:
  1. Blend kiks, sukker og smeltet smør sammen i en foodprocessor. For en letsmurt springform (20 cm i diameter) med bagepapir ved at klippe et rundt stykke bagepapir ud til bunden og strimler til formens sider. Ved at smøre formen først, får du bagepapiret til at sidde fast.
  2. Kom kiksemassen i bunden, og pres det sammen med bagsiden af en ske. Stil bunden tildækket i køleskabet, mens du forbereder fyldet.
  3. . Hak og smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Rør flødeosten med sukker, citronskal og vaniljeessens. Rør chokoladen i. Pisk æggene i et ad gangen, det er nemmest med en håndmikser. Rør citronsaften i. Kom fyldet over kiksebunden, og stil kagen i ovnen ved 160 gr. i ca. 1¼ time på midterste ovnribbe. Afkøl kagen, og stil den i køleskab 4-5 timer eller natten over.
  4. Rør cremefraiche med flormelis og evt. vaniljeessens. Smør det over kagen. Skær kagen ud med en stor skarp kniv.
Tips!
Pynt på kagen Her har vi pyntet kagen med et par usprøjtede roser, men du kan også bruge friske bær eller citronmelisse.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it