Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne stive. Kom sukkeret i lidt ad gangen under piskning. Rør kakaopulveret i.
  2. Tegn 4 cirkler a 23 cm i diameter på bagepapir (2 stk. pr. papir). Pensl med smeltet smør, og fordel marengsen herpå. Stil begge plader i ovnen ved 125 gr. i ca. 1 time, helst varmluft. Hvis der ikke er varmluft, må man bytte om på pladerne under bagningen. Afkøl marengsbundene.
  3. Bring fløden næsten til kogepunktet. Udrør kaffepulveret heri. Hak chokoladen, og rør den i. Tag gryden fra varmen, og rør, til chokoladen er smeltet. Afkøl denne masse i køleskabet gerne natten over. Tag det ud, og pisk det til en luftig creme. Bland chokoladecremen med flødeskummet med bløde tag, uden at det blander sig helt. Fordel cremen mellem marengsbundene sammen med frugt. Pynt med et drys mandelflager på toppen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it