Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen i en foodprocessor, og kom den i en porcelænsskål, der tåler varme. Sæt skålen i et vandbad, og lad chokoladen smelte. Varm piskefløden op til under kogepunktet, og arbejd den ind i chokoladen – en skefuld ad gangen.
  2. Skær det kolde smør i små tern, og arbejd det ind i chokoladen på samme måde. Stil chokoladen på køl mindst 3 timer.
  3. Smelt chokoladen til overtræk i et vandbad. Lav små kugler af trøffelmassen, dyp dem med en køkkenpincet i chokoladen, og lad dem størkne på bagepapir. Rul dem i usødet kakaopulver, når de er ved at være tørre.
Velbekomme!
Foto: VK STOCK / Opskrift: Nicoline Olsen
Annonce
Pin it