Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet. saml dejen med æggeblommerne og evt. lidt koldt vand. lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. rul dejen ud, og for en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter) med den.
  2. Forbag tærtebunden ca. 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  3. Hak chokoladen. Smelt langsomt smørret i en gryde sammen med sukkeret. Kom hakket chokolade og kaffe i. Tag straks gryden fra varmen, og rør det jævnt. rør et æg i ad gangen. vend hvedemelet i. kom chokoladedejen i tærtebunden. Bag tærten ved 180 gr. i ca. 40 min. afkøl tærten. Pynt med sigtet kakaopulver. smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn, og lav mønstre over tærten med den hvide chokolade, brug en ske eller en gaffel.
  4. Billede 1: Rul tærtedejen ud på et stykke bagepapir, så er det nemt at beklæde tærteformen, uden at dejen går i stykker. Fjern forsigtigt bagepapiret.
  5. Billede 2: Når du har forbagt tærtebunden 10 min., hælder du chokoladedejen i. Bag tærten ved 180 gr. i ca. 40 min. Fyldet skal være konfektagtigt og fugtigt efter bagningen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it