Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. beklæd en 18 cm springform med bagepapir på bund og sider.
  2. Smelt smør og chokolade. rør æg og sukker hvidt og skummende. bland de tørre ingredienser i dejskålen, tilsæt æggemasen og chokoladesaucen, og rør dejen sammen. hæld den i formen.
  3. Skær rabarberne i tynde skiver, og fordel dem over dejen. drys med rørsukker, og bag kagen ca. 25 min. ved 180 gr. den skal være let flydende, når den er færdigbagt. lad den køle helt af, helst til næste dag, og server med flødeskum eller is.
Tips!
Bag kagen dagen før, den skal bruges, så den får tid til at sætte sig.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk