Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne, mens sukkeret drysses i skålen. Rør æggeblommerne i hviderne, og derefter kartoffelmel, der er sigtet sammen med kakao. Bred dejen ud i ca. 1 cm’s tykkelse på et stykke bagepapir, og bag kagen ved 225 gr. i ca. 8 min.
  2. Tag kagen ud af ovnen, og træk bagepapiret over på et opvredet viskestykke.
  3. Rør cremepulveret sammen med mælken efter anvisningen på pakken. Når den er tyk, røres den gradvis i smørret til en helt glat creme. Appelsinskallen røres i cremen, og den bredes ud på kagen, når kagen er helt kold.
  4. Den rulles sammen ved hjælp af bagepapiret. Papiret pakkes om rouladen, og den hviler nogle timer eller fra dag til dag et koldt sted. Inden serveringen skæres enderne lige, og kagen pyntes med sigtet kakao og små marcipanstjerner.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper