Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hæld kogende vand over mandlerne, og lad dem ligge i vandet, til skindet løsner sig. Hæld dem i en sigte, og smut dem. Fordel mandlerne i en bradepande, bland cashewnødderne i, og stil dem på midterste ovnribbe i ca. 8 min. ved 200 gr. Afkøl og hak dem. Kom hasselnødderne i en bradepande, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 8 min. Gnid skallerne af i et rent klæde. Hak nødderne.
  2. Kom hvedemel, kakaopulver, kanel, ingefær og i en skål, der kan tåle varme. Bland figner, dadler, kandiseret appelsin, sultanas, mandler, cashewnødder og hasselnødder i.
  3. Kom honning, sukker, farin og vand i en gryde. Lad det småkoge 5 min. Hæld det i skålen med nødderne. Kom chokoladen i. Bland det hele godt sammen. Pas på, sukkermassen er meget varm.
  4. Smør en springform, 22 cm i diameter, og klip et stykke bagepapir til bunden. Klip strimler af bagepapir, der passer til formens sider, og for formen med papiret. Kom dejen i, og bag panforten ved 160 gr. i ca. 45 min. på midterste ovnribbe. Server den afkølede panforte skåret i meget tynde skiver.
  5. Pynt panforten med et drys flormelis.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it