Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak den mørke chokolade groft, og smelt den over vandbad. Fjern gryden fra varmen, tilsæt smør og derefter æggeblommer.
  2. Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukkeret. Pisk, til de er blanke og lidt seje.
  3. Vend melet i chokoladeblandingen, og vend derefter forsigtigt æggehviderne i.
  4. Kom en muffinform i papir ned i en muffinform af metal. Hæld 1½ cm dej i formene. Læg en Ferrero Rocher chokolade i midten af hver form. Fordel resten af dejen over, og stil kagerne i fryseren.
  5. Bag de frosne kager midt i ovnen ved 220 gr. i ca. 9 min.
  6. Varm sukker og vand op i en lille kasserolle, og vend solbærrene i. Kog hurtigt op, og fjern gryden fra varmen. Tilsæt evt. rom.
  7. Server straks de nybagte muffins med solbærsauce og is. Pynt evt. med mynteblade.
Tips!
Dine muffins kan gøres klar i god tid, kom dejen i formene, og frys dem ned, så de blot skal bages lige inden servering. Også solbærsaucen kan laves klar dagen før. Og endelig, er tiden knap, så kan du købe en god brownie hos bageren.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it