Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Den står på ren forkælelse i denne uge med en skøn chokolademoussekage, der kan bruges både som dessert og til kaffen.
Sådan gør du:
  1. Skold og smut mandlerne. Hak mandlerne fint i en blender eller foodprocessor. Pisk æggehvider og sukker til sej marengs. Vend mandler, hvedemel og bagepulver i. Fordel dejen i en springform (22 cm i diameter) foret med bagepapir.
  2. Bag bunden ca. 30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i, hvis der er rå dej på, skal kagen bage lidt længere. Afkøl bunden.
  3. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og flormelis cremet. Rør chokoladen i.
  4. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i. Pisk fløden til skum, og vend den i chokoladecremen.
  5. Tag mandelbunden ud af formen. For springformen med husholdningsplastfilm. Læg mandelbunden tilbage i formen. Fordel moussen over mandelbunden. Lad det stivne tildækket i køleskab ca. 6 timer. Pynt med høvlet chokolade. Med en kniv kan du stryge lidt af chokolademoussen ned over kagens kanter, så den høvlede chokolade kan fæstne. Du kan også vælge at komme flødeskum i en sprøjtepose og lave en flødeskumskant på kagen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it