Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød husblasen 10 min. i koldt vand. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Varm mælken op med den flækkede vaniljestang. Lad mælken trække 5 min. Fjern vaniljestangen, og varm igen mælken op til kogepunktet. Smelt husblasen heri. Tag gryden fra varmen. Kom chokoladen i gryden og rør, til den er smeltet. Lad chokoladen stå 15 min.
  2. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladen. Kom moussen i portionsglas eller en skål, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer.
  3. Servér moussen med kaffesirup og flødeskum.
Tips!
Andre typer sirup som hindbærsirup og appelsinsirup smager også godt hertil.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it