Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Chokolademarquise: Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Kog fløden op, og opløs den knugede husblas heri. Tag gryden fra varmen. Hak de 100 g mørk og de 100 g mælkechokolade, og smelt dem i fløden. Lad det afkøle ca. 10 min.
  2. Pisk æggeblommerne cremede med sukker, og vend dem i chokoladen. Rør hakket chokolade, Grand Marnier og reven appelsinskal i.
  3. Pisk fløden til skum, og vend den i chokoladeblandingen.
  4. Skær den bagte rouladebund til, så du har 2 stykker kage, der passer til en 2 l brødform. Læg den ene i en brødform foret med bagepapir. Fordel moussen over. Læg den anden kagebund over.
  5. Pak film over, og stil den i fryseren i 2-3 timer. Skær den i skiver og servér den med karamelsauce.
  6. Karamelsauce: Kog alle ingredienserne sammen i 3-4 min. Afkøl saucen.
Tips!
Tilsæt evt. 1 tsk. instant kaffepulver til karamelsaucen, og kog det med det sidste minuts tid.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri