Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker luftigt, og rør dernæst et æg i ad gangen. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen, og rør den i. Rør cremefraiche og mælk i. Bland hvedemel, kakaopulver, vaniljesukker og bagepulver, og sigt det i dejen. Vend det rundt med en dejskraber.
  2. Kom dejen i en springform på 22 cm i diameter foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 1 time ved 175 gr. på midterste ovnribbe. For at sikre, at kagen har fået nok, skal du prikke i den med et lille spyd. Hvis der hænger rå dej på spyddet, skal kagen have lidt længere i ovnen. 3. Pynt den afkølede kage med glasur, lakridssnører og evt. plastedderkoppen.
  3. Sådan betrækker du kagen med glasur: Rør flormelis sammen med kogende vand. Stil kagen på en rist over et stykke bagepapir. Hæld glasuren ned på kagens midte. Smør glasuren ud med en kagespatel. Lad glasuren tørre lidt, inden du flytter kagen over på et kagefad.
  4. Sådan laver du spindet: Læg først 4 lakridssnører på kagen. Skær lakridssnørerne til, og læg de mindre stykker på, så du får et edderkoppespind.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it