Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Prøv denne amerikanske chokoladekage med skumfiduser og pecannødder.
Chokoladekage med skumfiduser og pecannødder
15 personer
Chokoladekage med skumfiduser og pecannødder
300 g sukker
4 spsk. kakao
2 æg
300 g hvedemel
1½ tsk. natron
Glasur:
100 g smør
3 spsk. kakaopulver
1 dl vand
400 g flormelis
Sådan gør du:
  1. Kom sukker, smør og kakao i en gryde, og smelt det sammen. Tag gryden fra varmen, og afkøl blandingen 5 min. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, natron og skumfiduser i tern. Rør det i dejen sammen med vaniljeessens og kærnemælk.
  2. Hæld dejen i en bradepande (ca. 25 x 35 cm) foret med bagepapir. Bag kagen ca. 40 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et træspid i kagen, hvis der er rå dej på, skal kagen bage lidt længere. Afkøl kagen.
  3. Smelt smør, kakao og vand i en gryde. Afkøl blandingen, til den er lunken, og rør flormelis og evt. vaniljeessens i. Fordel det over kagen, og drys med pecannødder.
Tips!
Du kan også komme 100 g grofthakket mørk chokolade i dejen i stedet for skumfiduser.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it