Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk sukker og æg, til det er skummende. Bland hvedemel, kakao, bagepulver og chokolade, og vend det i sukker og æg. Rør yoghurt i. Pisk smørret i.
  2. Kom dejen i en smurt form 1½ l. Her har vi brugt en skorstensform, men du kan også bruge en brødform. Bag kagen ca. 1 time ved 175 gr. på andennederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere.
  3. Smelt chokolade og vand sammen over vandbad eller i mikroovn. Lad det køle lidt af. Rør chokolade, smør og flormelis sammen til en jævn og tyk glasur. Smør det på kagens top i et lidt tykt lag. Pynt evt. med appelsinskal.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it