Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker cremet. Tilsæt et æg ad gangen, pisk grundigt mellem hvert æg. Skræl ingefæren, riv den fint, og kom 2 spsk. i dejen.
  2. Bland mel, bagepulver, vaniljepulver, kakaopulver, hakket chokolade og karamel i små stykker i en skål. Vend melblandingen sammen med smørblandingen, og tilsæt kærnemælk. rør dejen, til den er jævn og ensartet.
  3. Hæld dejen i en smurt ringform, og stil kagen midt i ovnen. Bag den ved 180 gr. i ca. 45 min., eller til kagen er gennembagt, og der ikke sidder dej på en strikkepind, hvis du stikker den ned midt i kagen og hiver den op.
  4. Smelt karamellerne sammen med fløden i en gryde. Stil karamelglasuren på køl, gerne til næste dag. Pisk den let med en elpisker, så den bliver cremet. Fordel flødeglasuren på kagen, når den er helt kold.
Tips!
Karamelglasuren kan med fordel laves dagen før og opbevares på køl. I opskriften her har vi brugt Werther’s Original Cream Toffees.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it