Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. smelt smørret. Pisk sukker og æg sammen. Pisk smørret i. Pisk 1 æg i ad gangen. Bland hvedemel, hakket mørk chokolade, kakao og bagepulver. rør chokoladeblandingen og cremefraiche i dejen.
  2. Hæld dejen i en springform foret med bagepapir (22 cm i diameter). Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. stik et træspyd i kagen. Hænger der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
  3. skær kagen i 3 bunde. kog fløden op. tag gryden fra varmen. Hak mælkechokoladen, og smelt den i fløden. Afkøl det helt i køleskab (gerne natten over). Pisk chokolademassen til creme, og vend karamelcremen eller de hakkede skildpadder i. fordel cremen mellem de 3 bunde og på kagens top. Pynt med blåbær og evt. mynte.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it