Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Chokoladekagen har vi her givet et tvist med jordnøddemarengs.
Chokoladekage med jordnøddemarengs
8-10 stykker
Chokoladekage med jordnøddemarengs
Bund:
1½ dl sukker
¾ dl mælk
1¾ dl hvedemel
2 spsk. kakao
1½ tsk. vaniljesukker
1½ tsk. bagepulver
Marengs:
1½ dl sukker
Sådan gør du:
  1. Forvarm ovnen til 175 gr. Smør en rund springform (24 cm i diameter), og drys den med rasp.
  2. Pisk smør og sukker sammen. Pisk æggeblommerne i, en ad gangen og derefter mælken.
  3. Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver, og sigt det i dejen under omrøring. Fordel dejen i formen.
  4. Pisk æggehviderne til fast skum. Tilsæt sukker, og fortsæt med at piske, til massen bliver fast. Hak jordnødderne, og fold dem i massen sammen med solsikkefrø. Spred marengsen ud over dejen i formen.
  5. Bag kagen nederst i ovnen i ca. 35 min. Lad den køle lidt af, før du vender den ud.
Tips!
Drys evt. kagen med lidt kakao inden servering
Velbekomme!
Foto: Ove Lindfors/Linnea Press / Opskrift: Caroline Hofberg
Annonce
Pin it